Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το cast του Resident Evil: Infinite Darkness του Netflix

*
Το Netflix, κατά την διάρκεια του Geeked Week, ανακοίνωσε το cast για τη επερχόμενη live-action Resident Evil: Infinite Darkness. Ο Lance Reddick, γνωστός από το franchise John Wick, θα υποδηθεί τον Wesker. Το υπόλοιπο cast θα αποτελείτε από τους Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Η σειρά Resident Evil ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2020 και θα παρουσιάσει μια νέα ιστορία μέσω δύο timelines. Το πρώτο timeline ακολουθεί τις περιπέτειες των Jade και Billie Wesker, οι δεκατετράχρονες κόρες του Albert Wesker, στο New Racoon City. Το δεύτερο ξεκινάει 16 χρόνια μετά, όπου στην γη ζουν μόνο 15 εκατομμύρια άνθρωποι. Κατά την διάρκεια αυτού, η Jade ζει και είναι 30 χρονών.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια διάρκειας μιας ώρας το καθένα. Ο Bronwen Hughes (Breaking Bad, Better Call Saul) θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια.


The cast of Netflix’s new Resident Evil live-action series 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • korko
    • παιδιά νομίζω τα μπερδέψατε λίγο. το infinite darkness είναι μια animated σειρά που θα βγει στο νετφλιξ και θα λαμβάνει χώρο ανάμεσα στα ρεζιντεντ 4 και 5. το καστ που ανακοίνωσαν σήμερα είναι για μια live action σειρά του νετφλιξ που θα βασίζεται στον κόσμο του ρεζιντεντ αλλά τα 2 πρότζεκτ δεν έχουν καμία σχέση....

*