Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά Halo του Paramount+

*
Το Paramount+ έχει μερικές επιπλέον αποστολές για τον Master Chief. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική μεταφορά του Halo ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, πριν καν πραγματοποηθεί η πρεμιέρα της πρώτης. Μαζί με την ανανέωση ανακοινώθηκε νέος showrunner. Σύμφωνα με το Variety, τα ηνία θα αναλάβει ο δημιουργός του Brave New World και παραγωγός του Fear the Walking Dead, David Wiener, αντικαθιστώντας τους Kyle Killen και Steven Kane. Κανείς δεν γνωρίζει τι απειλές θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο κύκλο ο Master Chief και η UNSC και προφανώς δεν θα υπάρξει η οποιαδήποτε αναφορά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της πρώτης σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου.

Πρωταγωνιστεί ο Pablo Schreiber ως Master Chief/John-117, έχοντας στο πλευρό του τους Natascha McElhone ως Dr. Halsey, Jen Taylor ως AI Cortana, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Kate Kennedy, Danny Sapani, Olive Gray και Charlie Murphy.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*