Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά Yellowstone με τον Kevin Costner

*
Συμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Deadline η Paramount Network ανανέωσε για δεύτερη σεζόν τη δραματική σειρά Yellowstone, όπου πρωταγωνιστεί ο Kevin Costner. Η ανανέωση δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η σειρά είναι δεύτερη σε θεαματικότητα μετά το The Walking Dead. Ο βραβευμένος δύο φορές με Oscar  Kevin Costner έχει το ρόλο του John Dutton, του πατριάρχη μια οικογένειας η οποία έχει υπό τον έλεγχό της το μεγαλύτερο ράντσο στις Η.Π.Α. και δέχεται συνεχώς επιθέσεις από επιτήδιους, Ινδιάνους αλλά και από το Εθνικό Πάρκο της χώρας. Το περιβάλλον είναι εχθρικό και όλοι χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προκειμένου να επιβάλλον το δίκιο τους. Στο cast μετέχουν επίσης οι Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Dave Annable, Danny Huston, Gil Birmingham, Jefferson White, Gretchen Mol, Jill Hennessey, Patrick St. Esprit, Ian Bohen και Denim Richards. Η σκηνοθεσία αποτελεί έργο του Taylor Sheridan και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Weinstein Television, John και Art Linson (Sons of Anarchy, Fight Club, Heat) αλλά και ο Kevin Costner. Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*