Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν η σειρά Gotham

*
Καλά και κακά νέα για τους φίλους της σειράς Gotham. Από τη μία το τηλεοπτικό δίκτυο FOX ανακοίνωσε την ανανέωση ης σειράς για πέμπτη σεζόν, από την άλλη ότι αυτή θα είναι η τελευταία. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των επεισοδίων του πέμπτου κύκλου, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι μικρότερος από τα συνηθισμένα, γύρω στα 13, φτάνοντας το συνολικό αριθμό στα 100. Για την ώρα βρισκόμαστε την τέταρτη σεζόν, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 17 Μαΐου, με την προβολή του επεισοδίου A Dark Knight: No Man’s Land. Στο Gotham πρωταγωνιστούν οι Ben McKenzie ως Detective James Gordon, Donal Logue ως Harvey Bullock, David Mazouz ως Bruce Wayne, Morena Baccarin ως Leslie Thompkins, Sean Pertwee ως Alfred, Robin Lord Taylor ως The Penguin, Erin Richards ως Barbara Kean, Camren Bicondova ως Selina Kyle/η μελλοντική Catwoman, Cory Michael Smith ως Edward Nygma/The Riddler, Jessica Lucas ως Tabitha Galavan, Chris Chalk ως Lucius Fox, Drew Powell ως Butch Gilzean/Solomon Grundy, Alexander Siddig ως Ra’s Ah Ghul και Crystal Reed ως Sofia Falcone. Η σειρά βασίζεται στους χαρακτήρες της DC και την παραγωγή έχει αναλάβει η Warner Bros.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*