Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν η σειρά Westworld

*
Με δεδομένο ότι σημειώνει μεγάλη επιτυχία, η σειρά Westworld θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την σκοτεινή ιστορία ενός AI που θέλει να πάρει εκδίκηση από την ανθρωπότητα. Το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου κύκλου είναι αβέβαιο και θα εξαρτηθεί από το πότε θα κοπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Τα γεγονότα της τρίτης σεζόν διαδραματίζονται τρεις μήνες μετά από εκείνα της δεύτερης. Η Dolores έχει αποδράσει από το Westworld με μερικούς processing cores, στους οποίους περιλαμβάνεται αυτός του Bernard. Εγκαθίσταται στο neo-Los Angeles του 2058, δημιουργεί σχέση με τον Caleb και μαθαίνει για το πως ο κόσμος συμπεριφέρεται σε εικονικές υπάρξεις και οι κατώτερης τάξης ανθρώπινα όντα. Από την άλλη αφότου η Maeve βρίσκεται στο κομμάτι του πάρκου που σχετίζεται με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, κατορθώνει να φτάσει στον πραγματικό κόσμο, όπου θα έρθει σε τροχιά σύγκρουσης με την Dolores. Την ίδια στιγμή, ο Man In Black (Ed Harris), είναι παγιδευμένος, μελετάει την πραγματική του φύση και τον στοιχειώνουν οράματα της κόρης του Emily (Katja Herbers).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*