Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν η σειρά Cobra Kai

*
Το YouTube περίμενε την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς Cobra Kai, για να ανακοινώσει την ανανέωσή της για τρίτη. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλεται μέσα στο 2020. Επιπλέον ανακοινώθηκε πως όλες οι επερχόμενες σειρές του YouTube θα είναι διαθέσιμες δωρεάν για όλους, με την προσθήκη διαφημίσεων. Για τις σεζόν 1 και 2 της σειράς Cobra Kai, αυτό θα ισχύσει από το προσεχές φθινόπωρο. Ralph Macchio και William Zabka επιστρέφουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους, το 1984 οπότε και πρωταγωνίστησαν στην ταινία Karate Kid. Τριάντα χρόνια μετά το All Valley Karate Tournament, ο Johnny Lawrence (Zabka) αναζητεί την εξιλέωση ανοίγοντας και πάλι τη σχολή καράτε Cobra Kai και η κόντρα του με τον Daniel LaRusso (Macchio) αναζωπυρώνεται. Ο LaRusso προσπαθεί πλέον να βρει ισορροπία στη ζωή του, δίχως την καθοδήγηση του Mr. Miyagi. Η πρώτη σεζόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το πρώτο επεισόδιο κατέγραψε περισσότερες από 50 εκ. προβολές μέσα στους πέντε πρώτους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*