Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανατροπή: H Lashana Lynch είναι η νέα πράκτορας 007

*
Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ρεπορτάζ της Daily Mail που αναφέρει πως σε μια σκηνή του Bond 25, ο Daniel Craig μαθαίνει από την υπηρεσία την αντικαταστράτριά του για το ρόλο του πράκτορα 007 και η οποία είναι η Lashana Lynch (και την οποία απολαύσαμε στο Captain Marvel). Μάλιστα, όπως σημειώνεται, ο James Bond έχει καταφύγει στη Τζαμάικα, ωστόσο η Μ τον καλεί πίσω για μια τελευταία αποστολή, όπου και καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα παγκόσμια απειλή. Όπως φαίνεται όμως, στο πλάνο θα δούμε τον Μ να λέει "πέρασε μέσα πράκτορα 007" και στο επόμενο καρέ εντοπίζουμε την Lashana Lynch. Όπως μεταφέρεται από το ρεπορτάζ, ο James Bond παραμένει ο James Bond στην ιστορία, ωστόσο ο ρόλος του πράκτορα 007 περνάει πλέον σε γυναίκα. Μένει πλέον να δούμε τι μας περιμένει στη νέα παραγωγή.

Όσον αφορά το Bond 25, γνωρίζουμε οτι το cast περιλαμβάνει τους Daniel Craig ως James Bond, Ralph Fiennes ως M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris ως Moneypenny, Ben Whishaw ως A, Rory Kinnear ως Tanner, Jeffrey Wright ως Felix Leiter, Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch και Rami Malek.


Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Αν ισχυει μιλαμε για το ακρον αωτον της γελοιοτητας!!!Η ισοτητα σε ΟΛΑ μας εφαγε.Βγαλτε τοτε και ταινια Wolverina γιατι ετσι.

    • PORTAL
    • Αποκλειεται να αντικαταστησουνε μονιμα τον James Bond με γυναικα. Δεν θα ρισκαρουνε ενα τετοιου μεγεθους franchise (και φραγκα) για να περασουν καποιο κοινωνικοπολιτικο μηνυμα. Μαλλον θα ειναι μια προσωρινη κατασταση κατα τη διαρκεια της συγκεκριμενης ταινιας και το εκμεταλλευονται για λογους δημοσιοτητας. Κανεις δεν ειναι τοσο τρελος ωστε να ρισκαρει αυτο το brand name. Εκτος κι αν καποιος απο πισω καλυπτει το οικονομικο κοστος. Αλλα παμε σε θεωριες συνωμοσιας.

*