Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεβαίνει επίπεδο η συνεργασία Robert Pattinson με Warner Bros.

*
Robert Pattinson και Warner Bros. πάνε ένα βήμα παραπέρα τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν πως η Warner Bros. θα είναι η πρώτη που θα έχει δικαίωμα να δει τα νέα πλάνα του ηθοποιού και μάλιστα μόνο αν αυτή αρνηθεί να ασχοληθεί κάτι, θα μπορεί αυτό να καταλήξει σε εταιρείες εκτός ομίλου. Η συνεργασία των δύο πλευρών καλύπτει από πλευράς Warner Bros. και τους διάφορους τομείς της WarnerMedia, όπως την New Line Cinema, την Warner Bros. Television και το HBO Max. O ηθοποιός δήλωσε χαρούμενος από αυτήν την εξέλιξη και τόνισε το πόσο καλή είναι η συνεργασία του με τον όμιλο της Warner Bros. όλα αυτά τα χρόνια. Μένει να δούμε τι θα φέρει στο μέλλον αυτή η εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*