Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεβαίνει η ένταση στο νέο trailer του IT: Chapter Two

*
Warner Bros. και New Line δημοσίευσαν ένα ακόμα trailer για το IT: Chapter Two, το sequel της ταινίας που έκανε πρεμιέρα το 2017 και αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Σε αντίθεση με το προηγούμενο, η ένταση αυξάνεται και η δράση επιταχύνεται.

Στο cast μετέχουν οι James McAvoy (X-Men, Split) ως Bill, Jessica Chastain (Crimson Peak, The Martian) ως Beverly, Bill Hader (Barry, Trainwreck) ως Richie, Jay Ryan (Beauty and the Beast) ως Ben, James Ransone (Generation Kill) ως Eddie, Andy Bean (Here and Now) ως Stanely Uris, Isaiah Mustafa ως Mike, Teach Grant (Altered Carbon, Damnation) ως Henry Bowers, Jess Weixler (The Son, Chained for Life) ως Bill’s wife, Xavier Dolan (Boy Erased) ως Adrian Mellon, Will Beinbrink (Queen of the South) ως Tom Rogan και Bill Skarsgård στο ρόλο του κλόουν Pennywise.


Το σενάριο έχει γράψει ο Gary Dauberman, με βάση το ομώνυμο βιβλιο του Stephen King και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Andy Muschietti. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.  

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*