Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο Adam West

*
Όπως ανακοινώθηκε από την οικογένειά του, ο Adam West, τηλεοπτικός Batman στην ομώνυμη κλασσική σειρά του ABC τη δεκαετία του '60, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τη λευχαιμία. Το ντεμπούτο του West ως Caped Crusader, πραγματοποιήθηκε το 1966 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό επειδή προσπάθησε να δώσει ένα χιουμοριστικό τόνο, σε έναν ήρωα που όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν ολοένα πιο σοβαρός και σκοτεινός. Όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη, η καριέρα του West ξεκίνησε το 1959 με την ταινία The Young Philadelphians, όπου πρωταγωνιστούσε ο Paul Newman. Ακόμα εμφανίστηκε στην ταινία The Outlaws Is Coming των Three Stooges, ενώ οι πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν στα φιλμ The Happy Hooker, Hooper, The Rapture και The New Age. Τελευταία, πραγματοποίησε ένα σύντομο πέρασμα από την εκπομπή κινουμένων σχεδίων Family Guy και τη δημοφιλή σειρά Bing Bang Theory. Το παράπονό του ήταν ότι, το 1989 ο Tim Burdon δεν του έδωσε την ευκαιρία να ενσαρκώσει εκ νέου τον ήρωα που λάτρεψε και "υπηρέτησε" για πολλά χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*