Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απελπισμένος ο Sam στη 14η σεζόν του Supernatural

*
To CW δημοσίευσε ένα νέο clip, ενόψη της πρεμιέρας της 14ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Supernatural. Στο πρώτο επεισόδιο, η Mary προσπαθεί να διατηρήσει την αισιοδοξία της, καθώς ο Sam που παραμένει βυθισμένος στη θλίψη, φαίνεται ότι χάνει την οποιαδήποτε ελπίδα να βρει τον Dean. Το Supernatural είναι η μακροβιότερη αμερικανική sci-fi σειρά και στη νέα σεζόν ο Sam (Jared Padalecki) και ο Castiel (Misha Collins) θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο να σώσουν τον Dean (Jensen Ackles) που στο τέλος της 13ης σεζόν το σώμα του καταλήφθηκε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τώρα αγνοείται. Από την άλλη, ο Jack (Alexander Calvert) παλεύει με την ύπαρξή του τώρα που έχει χάσει τις δυνάμεις του και πρόκειται για έναν ακόμα πονοκέφαλο που προστίθεται στα προβλήματα του Sam. Η πρεμιέρα της 14ης σεζόν έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*