Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύπτεται ο μαγικός κόσμος του The Dark Crystal: Age of Resistance στο νέο trailer του Netflix

*
To Netflix δημοσίευσε το τελικό trailer για τη σειρά The Dark Crystal: Age of Resistance, που αποτελεί prequel της ταινίας The Dark Crystal των Jim Henson και Frank Oz που προβλήθηκε το 1982. Το σενάριο βασίζεται στις νουβέλες Shadows of the Dark Crystal και Song of the Dark Crystalmovie.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται λίγο μετά από ένα συμβάν που περιγράφεται στην ταινία του 1982. Οι Skeksis έχουν καταφέρει να ραγίσουν το Dark Crystal, μια μυστηριώδη πηγή ενέργειας στην καρδιά του κάστρου τους και από φύλακες του πλανήτη Thra μετατρέπονται σε τέρατα, παθιασμένα με τη δύναμη και τη μακροζωία τους. Από την άλλη, οι Gelflings δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, μέχρι που στοχοποιούνται από τους Skeksis.


Taron Egerton, Anya Taylor-Joy και Nathalie Emmanuel δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές. Το cast συμπληρώνεται από τους Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander, Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg και Donna Kimball. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Αυγούστου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*