Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο αριθμός των επεισοδίων για την πρώτη σεζόν της σειράς The Last of Us

*
Όσο προχωράει η παραγωγή της σειράς The Last of Us, τόσο περισσότερα μαθαίνουμε για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Ο παραγωγός της, Craig Mazin, επιβεβαίωσε πως ο πρώτος κύκλος της σειράς θα έχει 10 επεισόδια, μιλώντας στο podcast Scriptnotes. Στην ομιλία του εκεί επιβεβαίωσε ακόμη πως έχουν μείνει άλλοι δύο σκηνοθέτες που θα ανακοινωθούν, καθώς θα αναλάβουν κάποια από αυτά τα επεισόδια. Προς το παρόν γνωρίζουμε πως θα συμμετέχουν σκηνοθετικά οι Ali Abbasi (Shelley, Border), Kantemir Balagov (Closeness, Beanpole) και Jasmila Zbanic (Quo Vadis, Aida?). Μένει πλέον να δούμε ποια γεγονότα θα καλυφθούν σε αυτές τις πρώτες 10 ώρες της παραγωγής και αν θα φτάσουν για να καλύψουν αυτά του πρώτου game. Περισσότερα, ελπίζουμε, σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*