Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το logo της επόμενης ταινίας Batman

*
Μόλις δύο μέρες πριν το DC FanDome event, ο filmmaker Matt Reeves δίνει ένα ακόμα στοιχείο για την επερχόμενη ταινία Batman και αυτή τη φορά, μέσω Twitter, αποκαλύπτει το λογότυπο.

Ο Reeves, που έχει σκηνοθετήσει τα War For και Dawn Of The Planet Of The Apes, όπως επίσης και το Cloverfield, παρουσιαζει τη δική του εκδοχή για τις περιπέτειες του Bruce Wayne, με τον Robert Pattinson στον βασικό ρόλο. Λίγα έως ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για την επερχόμενη παραγωγή, το σενάριο της οποίας δεν αποκλείεται να περιστρέφεται γύρω από τη νεανική ηλικία του Batman, τα χρόνια που έκανε τον detective, προκειμένου να λύσει μια σειρά από φόνους που έχουν σχέση με την εορταστική περίοδο και ταυτόχρονα παλεύει με την οικογένεια Falcone. Στο ρόλο της Catwoman η Zoë Kravitz, ο Colin Farrell υποδύεται τον The Penguin, ο Paul Dano τον The Riddler και ο Jeffrey Wright τον Jim Gordon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*