Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικό: Από την COSMOTE TV η σειρά Halo στην Ελλάδα

*
Η τηλεοπτική σειρά Halo έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας και όχι μόνο και το Enternity αποκαλύπτει πως θα προβληθεί στη χώρα μας αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ από την τηλεοπτική πλατφόρμα streaming Paramount+ και θα προσφέρονται στους συνδρομητές της ελληνικής πλατφόρμας με υπότιτλους. Το πρώτο επεισόδιο του HALO έρχεται την Παρασκευή 25/3 στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέσα από τον on demand κατάλογο της COSMOTE TV . Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ενίσχυση του προγράμματος της COSMOTE TV και στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών και ταινιών και είμαστε σίγουροι πως θα χαροποιήσει όλους τους αναγνώστες του site και τους fans των videogames και sci-fi γενικότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*