Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από 13 Απριλίου θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά Lost in Space

*
H Legendary ανακοίνωσε ότι η sci-fi σειρά Lost in Space θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix από την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018. Πρόκειται για το μοντέρνο remake της κλασσικής σειράς της δεκαετίας του '60 και διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά την παρούσα ημερομηνία, όπου η αποίκιση του διαστήματος ειναι πλέον πραγματικότητα. Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν την αναζήτηση μιας νέας ζωής είναι η οικογένεια Robinson πρωταγωνιστές της σειράς. Κι επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ρόδινα, οι άποικοι θα πρέπει να δημιουργήσουν νέες συμμαχίες για να αντιμετωπίσουν την εξωγήινη απειλή. Το καστ περιλαμβάνει τους Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) ως John Robinson και Molly Parker (House of Cards, Deadwood) ως Maureen Robinson, που είναι οι κεφαλές της οικογένειας. Στο ρόλο των παιδιών η Taylor Russell (Falling Skies), ως Judy, η Mina Sundwall (Maggie’s Plan, Freeheld) ως Penny, και ο Max Jenkins (Sense8, Betrayal) ως Will Robinson. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νεότερο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*