Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το Game of Thrones στο The Lord of the Rings του Amazon o ηθοποιός Joseph Mawle

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Variety, ο Joseph Mawle, γνωστός από το ρόλο του ως Benjen Stark στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO Game of Thrones, συμφώνησε να ενταχθεί στο cast της σειράς The Lord of the Rings που προετοιμάζεται για το Amazon.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές επιπλέον λεπτομέρειες εκτός του οτι ο Mawle θα υποδυθεί έναν κακοποιό που ονομάζεται Oren. Ο 45χρονος ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στην ίδια ομάδα με τους Maxim Baldry (Years and Years), Will Poulter (Midsommar) και Markella Kavenagh.


Τα γεγονότα της σειράς θα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του Second Age, δηλαδή περίπου 3.000 πριν από εκείνα της τριλογίας ταινιών The Lord of the Rings. Η ιστορική αυτή περίοδος, πάντοτε με βάση το έργο του Tolkien, είχε διάρκεια 3.441 χρόνια και ξεκίνησε αμέσως μετά την εξορία του Morgoth, του σκοτεινού άρχοντα πριν τον Sauron. Λογικά θα καλυφθούν γεγονότα όπως η άνοδος του Sauron, η δημιουργία του One Ring και η κυριαρχία των Ringwraiths.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*