Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχές του 2022 η πρεμιέρα της ταινίας The Black Phone, από τον σκηνοθέτη του Doctor Strange

*
Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία The Black Phone, που έχει τη σφραγίδα του σκηνοθέτη του Doctor Strange, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου 2022. Είναι βασισμένη σε μια σύντομη ιστορία τρόμου του Joe Hill (γιός του Stephen King) και πρωταγωνιστεί ο Ethan Hawke.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο αγόρι 13 ετών, που πέφτει θύμα απαγωγής ενός σαδιστικού δολοφόνου και παγιδεύεται σε ένα υπόγειο με τέτοια ηχομόνωση, που οι κραυγές δεν έχουν κανένα νόημα. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπάει, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Μάλιστα θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν πως ότι συνέβη σε αυτούς δεν θα συμβεί και στον Finney.


Για μια ακόμα φορά ο Derrickson συνεργάζεται με τον C. Robert Cargill, που έχει γράψει το σενάριο της ταινίας. Επιπλέον, στο cast μετέχει και ο Jeremy Davies, που υποδύεται τον Baldur στο God of War.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*