Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξήθηκε η τιμή της συνδρομής του Netflix σε ΗΠΑ και Καναδά

*
Η Netflix Inc αύξησε τις τιμές της συνδρομητικής της υπηρεσίας από $1 έως $2 στις ΗΠΑ (ανάλογα με το πακέτο), προκειμένουν να μπορέσει να ανταποκριθεί στον συνεχόμενο ανταγωνισμό, μέσω της χρηματοδότησης νέων παραγωγών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η τιμή του βασικού πακέτου, για stream σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, από $13,99 ανέβηκε στα $15,49 ανά μήνα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Καναδά, όπου το ίδιο πακέτο κοστίζει πλέον C$16,49 από C$14,99.

Οι αυξήσεις που είναι οι πρώτες στις αγορές αυτές από τον Οκτώβριο του 2020 τέθηκαν αμέσως σε ισχύ για τους νέους πελάτες, ενώ η εφαρμογή τους στους υπάρχοντες λογαριασμούς θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, με την επόμενη χρέωση.


"Καταλαβαίνουμε ότι το κοινό έχει περισσότερες επιλογές για διασκέδαση από ποτέ και είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες εμπειρίες στα μέλη μας. Ανανεώσαμε τις τιμές ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα διαθέτουμε μια σειρά από συνδρομητκά πακέτα, οπότε τα μέλη μας μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πορτοφόλι τους", δήλωσε εκπρόσωπος της Netflix.

O ανταγωνισμός στο πεδίο του video streaming περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Walt Disney Co (DIS.N), AT&T Inc's (T.N) WarnerMedia, Amazon.com Inc και Apple Inc (AAPL.O), που έχουν επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια για τα νέα τους προγράμματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*