Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτές είναι οι 5 αγαπημένες ταινίες του Hideo Kojima για το 2019

*
Ο Hideo Kojima είναι γνωστός για τη λατρεία που έχει στον κινηματογράφο και τις ταινίες και ανακοίνωσε τη λίστα με τις 5 πιο αγαπημένες του για το 2019. Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε πως στην πρώτη πεντάδα με τις πιο αγαπημένες του ταινίες για το 2019 βρίσκονται κατά σειρά τα Parasite, Border, The Irishman, A Elephant Sitting Still και Cold War. Κάποιες από αυτές μπορεί να μην εμφανίστηκαν το 2019, ωστόσο τις αναφέρει στη λίστα του. Σε ότι αφορά τώρα το Death Stranding, το παιχνίδι υποδέχτηκε πρόσφατα το νεότερο update που προσθέτει μεγαλύτερη γραμματοσειρά στο κείμενο και αρκετές ακόμη αλλαγές. Δείτε το σχετικό movie-tweet του Hideo Kojima, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*