Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτοί είναι οι 4 νέοι χαρακτήρες στο La Casa De Papel

*
Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του La Casa De Papel έχουν ήδη ξεκινήσει και κάτι τέτοιο «μαρτύρησε» το σχετικό teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πλέον έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους 4 νέους χαρακτήρες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Έτσι λοιπόν, πέραν των γνωστών ηρώων που απολαύσαμε στους πρώτους δύο κύκλους, στην ομάδα θα προστεθεί και ο Bogota (Hovik Keuchkerian), χωρίς να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για το ποιος θα είναι ακριβώς ο ρόλος του. Ακόμη, θα προστεθεί η Alicia (Najwa Nimri), ο Tamayo (Fernando Cayo) και ο Engineer (Rodrigo de la Serna). H πρεμιέρα της τρίτης σεζόν για το La Casa De Papel έχει προγραμματιστεί για το 2019 στο Netflix και περιμένουμε πως και πως κάποια πρώτα στοιχεία και ένα επίσημο trailer με τα πρώτα πλάνα.



Όλα τα νέα για La Casa De Papel Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*