Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το cast για την τηλεοπτική σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney Plus

*
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, η σειρά Obi-Wan Kenobi αρχίζει να αποκτά ζωή και ήδη γνωρίζουμε το cast των ηθοποιών. Η Lucasfilm παρουσίασε όλους τους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην νέα σειρά του Disney+ με τους Ewan McGregor και Hayden Christensen να επιστρέφουν στους ρόλους του ως Obi-Wan και Darth Vader.

Στο πλευρό τους οι Joel Edgerton, Bonnie Piesse (Attack of the Clones και Revenge of the Sith), Moses Ingram (The Queen’s Gambit), Kumail Nanjiani (The Big Sick), Indira Varma (Game of Thrones), Rupert Friend (Homeland), O’Shea Jackson Jr. (Den of Thieves), Sung Kang (The Fast and the Furious), Simone Kessell (Of Kings and Prophets) και Benny Safdie (Pieces of a Woman).


Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith, με τον Obi-Wan να έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες που άφησε πίσω του το order 66 και η στροφή του Anakin στην σκοτεινή πλευρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*