Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το cast της ταινίας Mortal Kombat

*
Η επερχόμενη ταινία Mortal Kombat που αποτελεί reboot της δημοφιλούς σειράς και την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο James Wan (Saw, Insidious, Furious 7, Aquaman), έχει τοποθετηθεί στην κατηγορία R για το λόγο ότι θα περιλαμβάνει σκηνές ωμής βίας.

Μέχρι τώρα, για το cast έχουν επιβεβαιώθεί οι Mehcad Brooks ως Jackson “Jax” Briggs, Chin Han ως Shang Tsung, Hiroyuki Sanada ως Scorpion, Tadanobu Asano ως Raiden, Sisi Stringer ως Mileena, Ludi Lin ως Liu Kang, Joe Taslim ως Sub-Zero, Josh Lawson ως Kano, Jessica McNamee ως Sonya Blade, Max Huang ως Kung Lao, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκεται και ο Lewis Tan σε ρόλο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.


Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Simon McQuoid, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αυστραλία και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Άνοιξη του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*