Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βάζει φρένο στα spinoffs του Star Wars η Lucasfilm

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Lucasfilm έβαλε φρένο στην παραγωγή ταινιών με θέμα τη ζωή ηρώων της σειράς Star Wars. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι ταινίες για τον Obi-Wan και τον Boba Fett. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία για τον Obi-Wan βρισκόταν σε διαδικασία παραγωγής, όμως έχει πλέον πάψει η ενεργή ανάμειξη όλων όσων απασχολούνταν σε αυτή. Οι κριτικές για το Solo: A Star Wars Story κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα και παρά το γεγονός ότι είχε κέρδη, δεν μπόρεσε να φτάσει ψηλά στην κατάταξη του box office, πάντα σε σύγκριση με άλλες ταινίες Star Wars. Πολλοί πιστεύουν ότι η αποτυχία του Solo: A Star Wars Story οφείλεται στο ότι προβλήθηκε μόλις πέντε μήνες μετά το Star Wars: The Last Jedi. Πλέον, η Lucasfilm θα επικεντρωθεί στο Episode IX και την τριλογία του Rian Johnson. Τέλος, ο σχεδιασμός για τη σειρά ταινιών που προετοιμάζουν οι David Benioff και D.B. Weiss, συνεχίζεται απρόσκοπτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • συγνωμη τι περιμένουν να ειναι ολες οι ταινιες τους εισπρακτικά μεγαθήρια ...Μαλλον απο λαθος γωνια το εχουν δει το εργο...

    • Alias
    • Δεν της καθεται κινηματογραφικο εργο της Εμιλια (του game of thrones) δεν της καθεται! Mια στο προηγουμενο terminator που ακυρωθηκαν οι συνεχειες και γινεται reboot, μια σε αυτο εδω που ακυρωνουν ολα τα spin off. Μαυρογατα, οπου παει κλεινουν σπιτια :-)
      Φταινε και οι επιλογες της βεβαια.
      On topic ηταν αναμενομενο οτι θα κουρασουν τοσες ταινιες Star Wars και τα spin off του. Το αρμεγμα εχει συνεπειες. Αν και η αποτυχια του Solo οφειλεται πιο πολυ στο απογοητευτικο last jedi.

*