Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο δράση το trailer για την έβδομη σεζόν της σειράς Arrow

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο CW κυκλοφόρησε ένα γεμάτο δράση trailer για την έβδομη σεζόν της σειράς Arrow. Σε αυτό μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το τι συνέβη στους βασικούς πρωταγωνιστές, όταν ο Oliver αποκάλυψε πως είναι ο Green Arrow. Ακόμα, παρουσιαζεται η άφιξη του Longbow Hunters και ενός νέου χαρακτήρα που παριστάνει τον Green Arrow. Πλέον ο Oliver είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει αρκετούς από τους εγκληματίες που έστειλε πίσω από τα σίδερα καθώς το νέο του σπίτι είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας Slabside. Επιπλέον, ο Oliver θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν ένας νέος εχθρός αρχίζει να αποκαλύπτει τα έργα και τις ημέρες του Green Arrow, προκαλώντας τον είτε να αποκαταστήσει το όνομά του, είτε να ρισκάρει να χάσει τα πάντα. Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell ως Oliver Queen, David Ramsey ως John Diggle, Emily Bett Rickards ως Felicity Smoak και Colton Haynes ως Roy Harper. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα πραγματοποθηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dexter1810
    • Ο Green Arrow είναι φοβερός σαν σούπερ ήρωας γιατί έχει αυτό που έχει και ο Μπρους Γουέην. Πολλά ψυχολογικά και καθόλου υπερ-δυνάμεις! Αν κόψουν και τα μελοδραματικά και κάποια επεισόδια που είναι τελείως άχρηστα, θα σειρά θα απογειωθεί.

*