Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο σασπένς το trailer για τα νέα επεισόδια της σειράς The Walking Dead

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC δημοσίευσε ένα νέο trailer, για τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς The Walking Dead σειράς The Walking Dead. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, αυτά επικεντρώνονται σε έξι νέες ιστορίες για τους διάφορους χαρακτήρες, όπως οι Daryl, Carol, Maggie και Negan. Επιπλέον αφήνονται υπόνοιες για τη συνέχεια, δηλαδή τα γεγονότα που ακολουθούν μετά το Whisperer War. Τα νέα επεισόδια αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2021.

Πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Cailey Fleming, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Khary Payton, Cooper Andrews, Jeffrey Dean Morgan, Avi Nash, Nadia Hilker, Lauren Ridloff, Angel Theory, Dan Fogler, Samantha Morton, Ryan Hurst, Thora Birch και Kevin Carroll.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*