Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο τρόμο το νέο trailer της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2021 και το σενάριο καλύπτει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Resident Evil franchise της Capcom. Τι σενάριο έχει γράψει ο Johannes Roberts (47 Meters Down) και η παραγωγή θα μας μεταφέρει στην Raccoon City το 1998.

Πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario (Maze Runner) ως Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) ως Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) ως Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) ως Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) ως Leon S. Kennedy και Neal McDonough (Yellowstone) στον ρόλο του William Birkin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*