Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τα γυρίσματα της ταινίας After Exile θα επισκεφθεί την Ελλάδα ο Robert De Niro

*
Γνωρίζαμε πως ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro θα επισκεφθεί τη χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας του, δε γνωρίζαμε όμως ποια ακριβώς ήταν αυτή. Τελικά πρόκειται για το After Exile στο οποίο ένας άνδρας προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του ύστερα από 8 χρόνια φυλάκισης για ακούσια δολοφονία. Τον συγκεκριμένο ρόλο - που είναι και ο γιος του χαρακτήρα του De Niro - θα τον υποδύεται ο Shia LaBeouf. Σεναριογράφοι είναι οι Anthony Thorne (Badge of Honor) και Michael Tovo, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Dito Montiel (Boulevard, Fighting). Στην Ελλάδα τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη Δράμα.

Για την ώρα το After Exile δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας στους κινηματογράφους, όμως το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να βρεθεί στις αίθουσες εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*