Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τον Μάρτιο του 2021 πάει το Disney+ στην Ελλάδα

*
Μπορεί οι θεατές να υποδέχονται σιγά-σιγά το Disney+ σε κάθε άκρη του πλανήτη, ωστόσο η κατάσταση για την Ελλάδα δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξη. Όπως σημειώνει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deasy, το Disney+ φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά να έρθει προς τα μέρη μας, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν διάθεση μέσα στον Μάρτιο του 2021. Η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Νοέμβριο σε 4 χώρες και συγκεκριμένα σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ολλανδία. Στις 24 Μαρτίου 2020 θα προστεθούν 4 μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, αυτές της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας, ενώ θα ακολουθήσουν και αυτές της Ιρλανδίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Τα μετέπειτα πλάνα επέκτασης περιλαμβάνουν το καλοκαίρι του 2020 τις αγορές του Βελγίου, της Δανίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Φινλανδίας, της Ισλανδίας της Γροιλανδίας και της Πορτογαλίας. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του συναδέλφου Φανούρη Δρακάκη, η αιτία αυτής της καθυστέρησης οφείλεται τόσο στο μικρό μέγεθος της αγοράς, όσο και το χρονικό διάστημα που λήγουν κάποια τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει παραχωρήσει η Disney σε ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*