Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωριμία με τον Jim Lindsay στο νέο trailer της σειράς Dexter

Το Showtime, δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη σεζόν της σειράς Dexter. Σε αυτό ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Michael C. Hall μας συστήνεται με μια νέα ταυτότητα, αυτή του Jim Lindsay. Στο trailer βλέπουμε πως ο Dexter έχει εναρμονιστεί πλήρως με την νέα του ζωή, και έχει φίλους σε όλη την πόλη που διαμένει. Προς το τέλος του video, βλέπουμε πως ο αγαπητός από τον κόσμο χαρακτήρας, συνεχίζει να κρύβει μια σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς του.

Η νέα σεζόν, έρχεται 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Dexter Morgan κατά τη διάρκεια του τυφώνα Laura, με τον χαρακτήρα να συνεχίζει να ζει την ζωή του, μακριά από το Miami. Πέρα από τον Michael C. Hall πρωταγωνιστούν ο Clancy Brown, η Julia Jones, ο Michael Cyril Creighton, ο Alano Miller, ο Johnny Sequoyah, ο Jack Alcott, η Jamie Chung, και ο Oscar Wahlberg.


Η σειρά προβλήθηκε σε 8 σεζόν από το 2006 έως το 2013, και η καινούργια σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2021. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*