Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνώριμα πρόσωπα στο νέο trailer του Ghostbusters: Afterlife

Η Columbia Pictures δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για την ταινία Ghostbusters: Afterlife. Έπειτα από δύο αναβολές, η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2021.

Το Ghostbusters: Afterlife είναι το sequel του Ghostbusters (1984) και του Ghostbusters II (1989). Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μία μητέρα (Carrie Coon) και τα δύο παιδιά της (Finn Wolfhard, Mckenna Grace) που μετακομίζουν στην Oklahoma. Εκεί τα δύο παιδιά θα αποκαλύψουν το παρελθόν του παππού τους που ήταν μέλος της αρχικής ομάδας των Ghostbusters.


Στο πλευρό των ηθοποιώ που προαναφέρθηκαν βρίσκονται οι Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O’Connor και Tracy Letts. Επίσης, επιστρέφουν οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver και Annie Potts. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Jason Reitman που έχει γράψει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Gil Kenan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*