Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γυρίσματα για το The Witcher του Netflix μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021

*
Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και φαίνεται πως θα αργήσουν να τελειώσουν. Η πλατφόρμα είχε ανακοινώσει πως στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα (μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας) και πως θα διαρκέσουν περίπου 8 μήνες. Τα γυρίσματα ήταν υπολογισμένα να κρατήσουν 5,5 μήνες, ωστόσο λόγω των έκτακτων μέτρων, η εταιρεία παραγωγής αναγκάστηκε να δώσει παράταση. Όπως είναι λογικό, η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2021, χωρίς να έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Οι τελευταίες φήμες πάντως αναφέρουν πως οι Henry Cavill και Freya Allan είναι ήδη στα Arborfield Studios και ετοιμάζονται σχετικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*