Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γύρω στα 20 επεισόδια η πρώτη σεζόν της σειράς Lord of the Rings

*
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Lord of the Rings του Amazon θα αποτελείται από 20 επεισόδια. Η είδηση προήλθε από μια συνέντευξη του Tom Shippey που αποτελεί μέλος της δημιουργικής ομάδας της σειράς.

"Λογικά, προσπαθείς να ομαδοποιήσεις όλες τις σκηνές που λαβαίνουν χώρα στην ίδια τοποθεσία, ώστα τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν μονομιάς, δίχως να χρειάζεται να επιστρέψεις ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει πως όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή των γυρισμάτων έως το τέλος. Η πρώτη σεζόν ειναι χωρσμένη σε 20 επεισόδια. Βεβαίως μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα είναι το τέλος δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα", είπε ο Shippey.


Επίσης συμπλήρωσε οτι η Amazon έχει την ελευθερία να προσθέσει επιπλεόν στοιχεία στον κόσμο του J.R.R. Tolkien, όμως αυτά θα περάσουν από τον έλεγχο του Tolkien Estate για να διασφαλιστεί οτι τα γεγονότα του Second Age δεν έχουν αλλαχθεί.

Η πρεμιέρα της σειράς θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*