Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το teaser του δεύτερου κύκλου του American Gods

*
Ένα νέο teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς American Gods έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια του Comic-Con 2018 της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτοντας τι θα πρέπει να περιμένουμε από τα καινούργια επεισόδια. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα της παραγωγής βρίσκονται σε διάλειμμα, καθώς και ότι βρίσκεται 6 εβδομάδες πίσω στο πρόγραμα ύστερα από το τέλος του Jesse Alexander ως showrunner. Στη δεύτερη περίοδο επεισοδίων, ο Mr. World (Crispin Glover) ζητά από το Mr. Town να εντοπίσει το Shadow (Ricky Whittle) και ύστερα να μάθει ότι γνωρίζει για το σχέδιο του Mr. Wednesday (Ian McShane). Το American Gods επιστρέφει το 2019 με τους Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover και Orlando Jones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*