Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το πρώτο trailer του Watership Down

*
Το BBC One δημοσίευσε το πρώτο trailer της animated mini-σειράς Watership Down που βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα του Richard Adams. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία μιας παρέας λαγών στην αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, αλλά και τις τραγωδίες που συναντούν στο ταξίδι προς αυτή. Μεταξύ άλλων, τις φωνές τους δίνουν οι James McAvoy (Glass, X-Men: First Class), Olivia Colman (The Crown, Fleabag), Ben Kingsley (Operation: Finale, Iron Man 3), John Boyega (Star Wars: The Last Jedi, Attack the Block), Nicholas Hoult (X-Men: Days of Future Past), Gemma Arterton (The Girl with all the Gifts) και Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther). Σεναριογράφος της παραγωγής είναι ο Tom Bidwell (My Mad Fat Diary) και σκηνοθέτης ο Nuam Murro (300: Rise of the Empire). Τα 4 επεισόδια της mini-σειράς δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας του BBC One με το Netflix και θα κάνουν πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*