Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το πρώτο διπλό επεισόδιο του "Σ' Αγαπώ, Μ' Αγαπάς"

*
H Cosmote ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το πρώτο διπλό επεισόδιο για τη νέα σειρά επεισοδίων "Σ' Αγαπώ, Μ' Αγαπάς" και μπορείτε να το δείτε. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο πρώτο, νέο, διπλό web επεισόδιο απαντούν στα «φλέγοντα» ερωτήματα, όπως: τελικά έγινε μάνα η Δήμητρα; Ποιά η σχέση του ζευγαριού μεταξύ τους, και ποιά η σχέση τους με την τεχνολογία; Στο πρώτο επεισόδιο ένας πιτσιρικάς ζητάει την βοήθεια της Δήμητρας για ένα ζήτημα που τον απασχολεί. Ποιός είναι αυτός ο πιτσιρικάς; Ποιά η σχέση του με την Δήμητρα; Θα μπορέσει, τελικά, η Δήμητρα να τον βοηθήσει; Στο δεύτερο επεισόδιο η Δήμητρα ψάχνει τον Θοδωρή που δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Τι γίνεται όταν τον βρίσκει κι εκείνος προσποιείται ότι δεν έχει σήμα; Όλες οι πολυπόθητες απαντήσεις στο διπλό web επεισόδιο!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*