Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τον Keanu Reeves στο trailer του Replicas

*
Η Entertainment Studios δημοσίευσε το trailer του επερχόμενου sci-fi thriller Replicas με τον Keanu Reeves (John Wick, The Matrix) στο βασικό ρόλο. Μαζί του στην ταινία εμφανίζονται και οι Thomas Middleditch (Silicon Valley), Alice Eve (Star Trek Into Darkness), Emily Alyn Lind, John Ortiz και Emjay Anthony. Στη νέα αυτή παραγωγή, ο William Foster (Keanu Reeves), νευροεπιστήμονας, πλησιάζει στην επιτυχή μεταφορά της ανρθώπινης συνείδησης σε υπολογιστή, όταν ξαφνικά η οικογένεια του χάνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τότε αποφασίζει να τους φέρει πίσω στη ζωή, δημιουργώντας ρέπλικες των σωμάτων τους, όμως όταν μαθαίνει ότι μπορεί να το κάνει για τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας του, όλα γίνονται πολύ περισσότερο περίπλοκα. Το σενάριο έγραψε ο Chad St. John (London Has Fallen) και η σκηνοθεσία έγινε από τον Jeffrey Nachmanoff (συγγραφέα του The Day After Tomorrow).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*