Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αρέσει καθόλου η ίδεα της τηλεοπτικής σειράς Mass Effect στον David Gaider, πρώην σεναριογράφο της BioWare

*
Ο πρώην lead writer της BioWare, David Gaider, σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει πως η ιδεά της τηλεοπτικής σειράς Mass Effect δεν του αρέσει καθόλου και την θεωρεί cringe. Οι παραπάνω δηλώσεις ακολουθούν τα ρεπορτάζ που θέλουν την Amazon Prime να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραγωγή τηλεοπτικής σειράς βασισμένο στο γνωστό sci-fi RPG της Bioware.

Ένα από τα παράπονα του είναι πως και το Mass Effect και το Dragon Age (σειρά στην οποία έχει εργαστεί ο Gaider) έχουν custom protagonist και ήταν στην βούληση των παικτών για το αν θα είναι άνδρας ή γυναίκα. Αναφέρει πως η παραγωγή αυτόματα θα πρέπει να επιλέξει το φύλο του πρωταγωνιστή, κάτι που θα ξενερώσει αρκετούς παίκτες. Από την άλλη, ο χαρακτήρας του πρωταγωνιστή επηρεάζεται και αυτός από τις επιλογές των παικτών. Θεωρεί παράξενο το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς θα έχει ήδη την δική του προσωπικότητα και ιστορία.

Το Mass Effect είναι ένα από τα παιχνίδια που οι επιλογές του παίκτη καθορίζουν την ιστορία. Θα είναι αρκετά δύσκολο να μεταφερθεί αυτό το concept σε τηλεοπτική σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*