Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Scoob!

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η ταινία Scoob! δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αντ' αυτού η Warner Bros αποφάσισε ότι η παραγωγή με θέμα τον διάσημο Scooby-Doo θα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση και αγορά, από 15 Μαΐου 2020. Στην πρώτη περίπτωση, η τιμή θα είναι $19,99 και στη δεύτερη $24,99. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Associated Press, η ταινία δεν θα προστεθεί άμεσα στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας HBO Max.

Μιλώντας για το θέμα, η Ann Sarnoff, CEO της Warner Bros εξήγησε πως η απόφαση έχει να κάνει ξεκάθαρα με την πανδημία του κορονοϊού, που έχει οδηγήσει την εταιρεία να αναζητεί συνεχώς εναλλακτικές για τη διανομή του περιεχομένου της.


Εννοείται πως το Scoob! δεν είναι η μόνη ταινία που ακολουθεί το συγκεκριμένο μονοπάτι. Έχουν ήδη προηγηθεί το Trolls World Tour της Universal Pictures, το The Lovebirds της Paramount Pictures που αγοράστηκε από το Netflix και μέσα στον Ιούνιο θα ακολουθήσει το Artemis Fowl της Disney.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*