Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα προβληθεί στο Apple TV+ το νέο ντοκυμαντέρ της Oprah Winfrey

*
Φαίνεται οτι το Apple TV+ έχασε ένα ακόμα σημαντικό project που επρόκειτο να κάνει σύντομα πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία. Πρόκειται για ένα ντοκυμαντέρ με παραγωγό την Oprah Winfrey, σχετικό με τη Drew Dixon, μία από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Russell Simmons για βιασμό, υπόθεση που βγήκε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια συνεντευξής της στους The New York Times.

“Απόφάσισα οτι δεν θα είμαι πλέον εκτελεστική παραγωγός του δίχως τίτλο ντοκυμαντέρ των Kirby Dick και Amy Ziering και αυτό δεν θα προβληθεί από το Apple TV+”, ήταν η δήλωση που απέστειλε η Oprah σε μια σειρά από ιστοσελίδες του χώρου όπως οι The Hollywood Reporter, Deadline και The Wrap.


Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από πλευράς Apple. Πάντως η παραγωγή θα κάνει κανονικά την εμφάνισή της στο Sundance Film Festival, που ξεκινάει στις 24 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*