Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν για τη σειρά Lethal Weapon

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Variety, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox έχει αποφασίσει να μην ανανεωσει τη σειρά Lethal Weapon για τέταρτη σεζόν. Σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Clayne Crawford και Damon Wayans ως νέες "εκδόσεις" των Martin Riggs και Roger Murtaugh αντίστοιχα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους δυο οδήγησαν στην απόλυση του Crawford, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Sean William Scott την τρίτη σεζόν. Από την άλλη, ο Wayans είχε ήδη δηλώσει πως δεν ήταν διατεθιμένος να μετέχει σε ενδεχόμενο τέταρτο κύκλο επεισοδίων.


Πέρα από τους προαναφερθέντες, στο cast μετείχαν οι Keesha Sharp (The People v. O.J. Simpson), Kevin Rahm (Mad Men), Jordana Brewster (The Fast and the Furious), Johnathan Fernandez, Dante Brown, Chandler Kinney και Michelle Mitchenor.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*