Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη σεζόν για τη σειρά Mindhunter

*
Σχεδόν δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης σεζόν, η σειρά Mindhunter επιστρέφει στο Netflix με νέο κύκλο επεισοδίων στις 16 Αυγούστου. Αυτό ανακοίνωσε ο παραγωγός και σκηνοθέτης David Fincher που δήλωσε οτι ο φάκελος των The Atlanta Child Murders μπορεί να επεκταθεί ακόμα και σε τρίτο κύκλο επεισοδιων. Πολύ πιθανό ο δεύτερος να καλύψει τις υποθέσεις Son of Sam και την επανεμφάνιση του BTK Killer.

Στο cast του Mindhunter μετέχουν μεταξύ άλλων οι Jonathan Groff (Looking, Frozen, The Normal Heart), Holt McCallanay (Sully, Fight Club, Gangster Squad), Anna Torv (Fringe, Heavenly Sword, The Daughter) και Hannah Gross (Unless, I Used to Be Darker, Take What You Can Carry). Στον Damon Herriman (Justified, Quarry, J. Edgar) έχει ανατεθεί ο ρόλος του Charles Manson, πρόσωπο που υποδύθηκε και στο επερχόμενο Once Upon A Time in Hollywood.


Δείτε ξανά ένα trailer της πρώτης σεζόν για να μπείτε στο κλίμα!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*