Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη σεζόν για τη σειρά του Netflix Shadow and Bone

*
Όπως ανακοινώθηκε, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν για τη σειρά Shadow and Bone του Netflix. Το σενάριο είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων Grishaverse της Leigh Bardugo και ακολουθεί τις περιπέτειες της Sun Summoner, Alina Starkov (Jessie Mei Li), στην κομματιασμένη από τον πόλεμο χώρα Ravka, αφότου ο μυστηριώδης General Kirigan (Ben Barnes), την αφαιρεί από τις τάξεις του στρατού και τη στέλνει για εκπαίδευση. Εκείνη μαθαίνει για τις πραγματικές δυνάμεις και τους λόγους για τους οποίους, πυκνό σκοτάδι έχει χωρίσει τη χώρα στα δύο.

Η νέα σεζόν, λογικα θα βαδίσει πάνω στα χνάρια του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας, Siege and Storm. Ξεκινάει με την Alina και τον Mal (Archie Renaux) πάνω σε μια βάρκα, την οποία κουμαντάρει ο Sturmhond. Όπως και στον πρώρο κύκλο επεισοδίων, ενεργό ρόλο θα έχουν και τα μέλη των Six of Crows (Kaz, Inej, Jesper, Nina, Matthias), που ναι μεν δεν αποτελούν μέρος της βασικής τριλογίας, όμως είναι τόσο δημοφιλείς που δεν ήταν δυνατό να μείνουν εκτός.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*