Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το πρώτο concept art από τη σειρά Sonic Prime του Netflix

*
Φαίνεται πως το πρώτο concept art από την σειρά Sonic Prime που έρχεται στο Netflix είδε το φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής. Το υλικό ανέβηκε στο ArtStation από τον Patrick Horan που δημιούργησε ένα μέρος του art, αλλά κατέβηκε σχετικά άμεσα. Ωστόσο, κάποιοι πρόλαβαν το σχετικό υλικό και το αναδημοσιεύουν σε διάφορα σημεία του διαδικτύου. Το Sonic Prime είναι μια νέα σειρά που θα προβληθεί στο Netflix με πρωταγωνιστές από την παρέα του Sonic the Hedgehog και αναμένεται να αποτελείται από 24 επεισόδια, τουλάχιστον για τον πρώτο κύκλο. Θα απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Το κομμάτι του animation έχει αναλάβει η καναδική WildBrain. Δείτε αν δείγμα του τι μας περιμένει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*