Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός Ghost Recon Wildlands documentary

*
Η CD Media, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Ubisoft στην Ελλάδα, και το Enternity χαρίζουν σε πέντε τυχερούς αναγνώστες του site τη δυνατότητα να απολαύσουν με την παρέα τους μια μοναδική προβολή του Ghost Recon Wildlands documentary. Η προβολή θα γίνει την Δευτέρα 6 Μαρτίου στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 & Λεοντίου) στις 22.00 και οι νικητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του κινηματογράφου στις 21.30. Για να μπείτε στην κλήρωση για μια από τις πέντε διπλές προσκλήσεις, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο στο νέο μέχρι την Παρασκευή στις 12.00. Η ανακοίνωση των τυχερών θα γίνει λίγο αργότερα με ανανέωση στο άρθρο. Για να εξασφαλίσετε την διπλή πρόσκλησή σας θα πρέπει να στείλετε PM στον διευθυντή σύνταξης του site με τα στοιχεία σας.



Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*