Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη ήδη η ξένη σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix (trailer)

*
Η ώρα για την πρεμιέρα του Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix έφτασε και η παραγωγή είναι διαθέσιμη στην δημοφιλή πλατφόρμα. Τα γεγονότα της μάς ταξιδεύουν στην μολυσμένη Αμερική και στη συνάντηση Leon και Claire στο Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο μιας έρευνας. Η σειρά είναι χωρισμένη σε 4 επεισόδια και ο συνολικός χρόνος προβολής φτάνει τα 105 λεπτά. Leon S. Kennedy και Claire Redfield συνεργάζονται για να τα βγάλουν πέρα, όσο προσπαθούν να ενώσουν δύο ξεχωριστές ιστορίες και να βγάλουν περαιτέρω συμπεράσματα για την μόλυνση. Την παραγωγή της σειράς έχει η TMS Entertainment (Akira, Lupin the Third, Little Nemo) και το ιαπωνικό studio Quebico. Δείτε το επίσημο ελληνικό trailer της σειράς στη συνέχεια του άρθρου.

Διαβάστε ακόμη: 10 θριλερ στο Netflix που πρέπει να δείτε


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*