Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η σειρά του YouTube για το AI με τον Robert Downey Jr. (trailer)

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ τι πραγματικά σημαίνει τεχνητή νοημοσύνη, ή πως δουλεύει, τότε η νεότερη σειρά του YouTube Originals, The Age of A.I., απευθύνεται σε εσάς. Πρόκειται για σειρά 8 επεισοδίων που είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα και σε αυτή συμμετέχει ο Robert Downey Jr. καθώς προσπαθεί να εξηγήσει το νόημα όρων όπως machine learning και computer vision, αποκαλύπτοντας τις νεότερες εξελίξεις του τομέα.

Στο πρώτο επεισόδιο ο ηθοποιός γνωρίζει στους θεατές το CEO της Soul Machines, Mark Sagar, ο οποίος είναι special effects artist που δούλεψε σε ταινίες όπως King Kong και Avatar. Μετά την απόφαση της Google να κάνει το YouTube Originals δωρεάν, όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο (θα δημοσιεύεται ένα ανά εβδομάδα). Παρόλα αυτά, οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν πρόσβαση στα πρώτα 4 από αυτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*