Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο online το σενάριο του Spider-Man: No Way Home

*
To ολοκληρωμένο σενάριο του Spider-Man: Νo Way Home κυκλοφόρησε επίσημα στο διαδίκτυο. Γραμμένο από τους Chris McKenna και Erik Sommers, το πλήρες σενάριο της πιο πρόσφατης «συνέχειας» του Spider-Man περιγράφει όλη την δράση ενός από τα μεγαλύτερα blockbusters της χρονιάς. Το σενάριο κυκλοφόρησε από το Deadline ως τμήμα της σειράς Read the Screenplay και αποκαλύπτει πως ονομαζόταν αρχικά ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield.

Ο Tobey Maguire αναφέρεται ως "Raimi-Verse Peter" ή "Raimi-Verse Spider-Man", ενώ ο Andrew Garfield αναφέρεται αντίστοιχα ως "Webb-Verse Peter" ή "Webb-Verse Spider-Man".


Φυσικά και στα πλαίσια της ταινίας ο κάθε Spider-Man σκέφτηκε μία δική του λύση ώστε να διαφοροποιηθεί, με τον Tom Holland να είναι γνωστός ως "Peter 1", τον Tobey Maguire ως "Peter 2" και τον Andrew Garfield ως "Peter 3".

Σίγουρα είναι ενδιαφέρον πως το σενάριο του No Way Home αναφέρεται με τόσο ανοιχτό τρόπο στους τρεις διαφορετικούς Spider-Man που επρόκειτο να εμφανιστούν στην ταινία.

Εξάλλου η Marvel είναι γνωστή για την αυστηρή ασφάλεια σχετικά με τα σενάρια, με μόνο ορισμένο αριθμό ηθοποιών να έχουν πλήρης πρόσβαση στο σενάριο κατά την περίοδο των γυρισμάτων. Τουλάχιστον το σενάριο έχει την ονομασία “Serenity Now”, προκειμένου να παραμείνει άγνωστη η πραγματική ταινία.

Είναι πιθανό σενάριο να χρησιμοποιήθηκαν ψευδώνυμα και παρατσούκλια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για να μείνουν κρυφά τα πράγματα. Ευτυχώς ωστόσο το πλήρες σενάριο είναι σαφές και προδίδει μία εντυπωσιακή εικόνα σχετικά με το τι θα εκτυλισσόταν στην οθόνη στο τελικό στάδιο καθώς οι τρεις Spider-Man θα ερχόταν σε σύγκρουση μεταξύ τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Jon Watts

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Benedict Cumberbatch, Zendaya, Marisa Tomei

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*