Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο από τις 10 Ιουλίου στο Apple TV+ το Greyhound

*
Η Apple ανακοίνωσε πως το Greyhound, το πολεμικό δράμα του Tom Hanks, που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Ιουλίου στο Apple TV+. Μάλιστα, το Greyhound αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει η εταιρεία σε ταινία, αφού η απόκτηση των δικαιωμάτων του κόστισε 70 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Tom Hanks αυτή τη φορά υποδύεται τον καπετάνιο ενός τορπιλικού του πολεμικού ναυτικού της Αμερικής, έχοντας ως αποστολή να προστατεύσει ένα convoy 37 πλοίων που μεταφέρουν στρατιώτες και εξοπλισμό. Αποστολή εξαιρετικά επικίνδυνη μιας και θα πρέπει να διασχίσουν μία περιοχή του Ατλαντικού, την οποία έχουν κατακλύσει οι γερμανικές δυνάμεις. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Aaron Schneider, ενώ ο ίδιος ο Hanks συνέταξε το σενάριο, βασιζόμενος στο βιβλίο του C.S. Forester, “The Good Shepherd”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*