Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο μέσω Netflix το The Cloverfield Paradox

*
To The Cloverfield Paradox της Paramount, η τρίτη ταινία του Cloverfield franchise, είναι ήδη διαθέσιμη μέσω Netflix.  Σύμφωνα με την πλοκή, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μια ομάδα αστροναυτών σε ένα διαστημικό σταθμό εργάζονται για να λύσουν την ενεργειακή κρίση που αντιμετωπίζει η Γη. Όμως τα πειράματά τους έχουν απροσδόκητα αποτελέσματα και σύντομα η ομάδα βρίσκεται απομονωμένη, παλεύοντας για την επιβίωσή της. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Brühl, Roger Davies, Elizabeth Debicki, Aksel Hennie, Gugu Mbatha-Raw, Chris O’Dowd, John Ortiz, David Oyelowo και Zhang Ziyi. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της βιομηχανίας θεάματος που μια ταινία ξεκινάει να προβάλεται αμέσως μετά την ανακοίνωσή της. Παρακάτω, το πρόσφατο teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*